De Orde van de Dag is weer daar

In het voorbije theaterseizoen waren ze de sensatie in ARSENAAL/LAZARUS. Het Nederlandse collectief De Orde van de Dag kwam langs, maakte veel indruk en overtuigde vriend en vijand met hun satirische actualiteitenshow. Opvallend fenomeen was dat de Orde van de Dag heel wat jongeren naar de theaterzalen lokten. Mits dat goede dingen vooraleer ze uit drie bestaan altijd langs twee moeten passeren, wordt er dit jaar nieuw orde op zaken gesteld in de Dijlestad.

Ook in het theaterseizoen 2017-2018 zakt de Orde van de Dag drie keer vanuit Nederland af naar de Dijlestad. De eerste keer is weldra daar. Op 12 oktober zakt De Bende van opperhoofd Greg voor de eerste keer naar ARSENAAL/LAZARUS af. Passeert Donald Trump opnieuw de revue? Zeggen ze ‘Si’ tegen het Catalaanse referendum? En zit de zaal weer bomvol Mechelse studenten? Eén ding is zeker: De Orde is weer daar.

Meer info: http://www.arsenaallazarus.be

Geef een reactie