Dromenjaagster Cynthia Habimana

Je dromen achterna jagen … Het is een kunst die niet iedereen is gegeven. Persoonlijk probeer ik deze filosofie van nabij te hanteren. En dat lukt me soms wel vrij aardig. Soms ben ik blij dat ik mensen ontmoet die dezelfde levensart hoog in het vaandel dragen. Neem nu de Antwerpse studente rechtspraktijk en Miss Antwerpen-finaliste Cynthia Habimana. In eerste instantie leerde ik haar kennen als één van de diehard fans van een Antwerps urban radiostation. Maar toen wist ik nog niets af van haar belangrijkste doel van 2017. Ze droomt van een mooi resultaat tijdens Miss Antwerpen en eventueel ook Miss België. De stap in deze richting zette ze vooral uit nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te ontdekken en zichzelf verder te ontwikkelen. Het idee zat al langer in haar hoofd. Alleen hielden eventuele negatieve reacties van anderen de naar eigen zeggen ‘timide’ Cynthia tegen. Maar wie met Cynthia praat, weet al heel snel dat goed presteren tijdens Miss Antwerpen en eventueel Miss België één van haar belangrijkste doelstellingen is. Ze is niets voor niets een dromenjaagster.

Inspired by …. Cynthia Habimana. Dit verwezenlijken is één van haar absolute levensdoelen. Wie zou er niet graag een voorbeeld voor anderen zijn? Andere mensen wil ze vooral meegeven om zichzelf te accepteren en volop hun dromen na te streven. Wanneer je Cynthia vraagt of ze een dromenjaagster is, kan deze fashionista niet ontkennen dat ze dit volop probeert te doen. Van thuis uit kreeg ze het jagen op dromen als levensles mee. Want volgens haar kan je de grootse dingen alleen maar bereiken als je ze ook gretig nastreeft. Wie met Cynthia praat, weet al heel snel dat goed presteren tijdens Miss Antwerpen en eventueel Miss België één van haar belangrijkste doelstellingen is. Niets voor niets is ze een dromenjaagster.

Foto: Selfie Cynthia Habimana

 

Geef een reactie