Jindra doet het es anders met Hitfabriek

Deze Nederlandse blondine kreeg alle bagger over zich heen via de sociale media tijdens haar deelname aan K3 Zoekt K3. Om maar te zwijgen van alle zonden van Israël. Maar …  onder het motto:  Only the strong will survive , laat Jindra van Schaijk zien dat ze een pitbull is van de bovenste plank. Vorig jaar bezocht ik een optreden van haar in het Antwerpse Fakkeltheater. En daar liet ze zich al van haar meest persoonlijke kant zien. Nu is er een nieuw project van Jindra op komst. Onder het motto: ‘Jindra doet es wat anders (en vooral op haar eigen manier), verzamelde ze via crowdfunding genoeg geld voor een debuut- EP. Met als titel ‘Voel jij wat ik voel’ toont ze zich met eigen nummers hoogst waarschijnlijk van haar meest persoonlijke kant. En daar heeft ze nu al connecties voor in België bij de mensen van Hitfabriek.

Ik ben benieuwd naar mijn gevoel bij ‘Voel jij wat ik voel’. Persoonlijk verwacht ik een beetje dat ze haar roots in het theater niet zal verloochenen. Daar ligt immers haar habitat en dat is haar thuis. Maar omdat Jindra graag es wat anders doet, sta ik open voor elke verrassing. Ik ben er quasi zeker van dat ze zichzelf zal laten zien. Dat is haar stijl en ze zal ook niets anders doen. En toch … mensen, die es wat anders doen. Ik heb er alleen maar respect voor. Ze komen vaak het verste van allemaal.

Foto: Hitfabriek

Geef een reactie