De geboorte van een nieuwe Shelsea Pauwels

Kilo’s verliezen en een nieuwe start aan je leven geven. Het is een recept waarvan ik het effect  zelf heb mogen ondervinden. Het doet me daarom plezier om gelijkgestemde verhalen van anderen te horen. Neem nu de 18-jarige Shelsea Pauwels uit Testelt. Haar leven kreeg een nieuwe boost door een gewichtsverlies van 15 kilogram. Het verhaal van Shelsea 2.0 begon toen ze deelnam aan de zoektocht naar het gezicht voor een bekende modewinkel in Tremelo. Het gezicht werd ze niet. Maar plots kreeg ze een mail om deel te nemen aan Miss België. Omdat een mens naar haar zeggen niets te verliezen heeft, zette ze de stap. Nu is ze één van de finalisten van Miss Vlaams-Brabant en strijdt ze mee naar een ticketje voor de grote Miss België-finale. Er is immers een nieuwe Shelsea.  Iemand, die zich nu veel zelfzekerder in haar vel voelt en er volledig voor gaat. Een nieuwe Shelsea is geboren.

Haar vriendenkring weet maar al te goed wie Shelsea is. Als geen ander heeft ze geleerd op wie ze kan rekenen. Ze bijt meer van zich af en weet wat ze wilt. Fotoshoots had ze vroeger nooit gedaan. Ze heeft er wel haar ding in gevonden. Heel de Missenwereld prikkelde haar nieuwsgierigheid. Er is immers een nieuwe Shelsea. Iemand, die zich veel zelfzekerder in haar vel voelt en er volledig voor gaat. Een nieuwe Shelsea is geboren.

De poorten van een nieuwe wereld hebben zich geopend. Eéntje waarbij ze luistert naar de goede raad van ervaringsdeskundigen. Elke tip slorpt ze als geen ander op. Het effect mag nu al gezien worden. Haar omgeving vindt dat ze er opgetutter en fierder bij loopt. Logische gevolgen voor de nieuwe Shelsea. Iemand, die zich veel zelfzekerder in haar vel voelt en er volledig voor gaat.

Foto: Miss Belgium.be

 

Geef een reactie