Het Brugge-effect van Nikki Goegebeur

Miss België leeft als geen ander in West-Vlaanderen. Bij de zoektocht naar de Miss België 2018 is er ene opmerkelijk Brugge-effect merkbaar bij de vrouwelijke populatie van deze provincie.  Geïnspireerd door het succes van de huidige Miss België en Brugse schone Romanie Schotte wagen tal van andere Westvlaamse schonen gretig hun kans. Ook de 20-jarige Nikki Goegebeur uit Ramskapelle hoort bij dit fraaie gezelschap.  Dit tot grote verrassing van haar familie. Zij hadden de stap van de ietwat ingetogenere Nikki niet zien aankomen. En toch … na enkele maanden heeft Nikki dankzij haar deelname toch al enkele levenslessen geleerd. Het Brugge-effect liet haar als mens groeien. Ze staat steviger dan ooit in haar schoenen.

Op haar twintigste voelde ze zich rijp om de stap te zetten. Het was een utopie om dit vroeger te doen. De leeftijd was niet ideaal, mijnheer. Nu laat Miss België haar helemaal niet meer los. Tijdens een zomer zonder herexamens is Nikki heel intensief bezig met haar campagne. Haar slaap laat ze er niet voor. Wanneer Nikki slaapt, slaapt ze naar eigen zeggen goed. En toch .. . De drive om er iets moois van te maken is volop aanwezig. Deze inwoonster uit Ramskapelle gaat voor de volle 100%. Het is een unieke kans, die ze met beide handjes wilt grijpen. En dit … dankzij het Brugge-effect van Miss België.

Foto: missbelgium.be

Geef een reactie