Ilona en de trui van Simon

Miss Limburg-finaliste Ilona Willaerts laat van zich horen. Als rasechte ‘kanarie’ gaat ze regelmatig kijken bij voetbalclub Sint-Truiden, één van de seizoensrevelaties van de Jupiler Pro League. Nu heeft ze een opmerkelijke actie gelanceerd, die via sociale media op voetbalminnend Vlaanderen fladdert. U moet weten: één van de allergrootste namen uit de voetbalgeschiedenis van STVV is Simon Mignolet. En laat de huidige Liverpool-doelman nu een opvallende rol spelen in Ilona’s campagne. Om haar campagne te steunen schonk Simon haar een truitje naar 125 jaar Liverpool en een gehandtekende voetbal.  Beiden worden geveild ten voordele van Hope For The Children. Het verhaal van Ilona en de trui van Simon is nu al één van de opvallendste verhalen uit Miss Limburg.

Heb jij zin om de trui van Simon in je collectie te hebben? Of droom je al langer van een gehandtekende voetbal.
Aarzel dan niet … Ilona nodigt jullie uit om een bezoekje te brengen aan haar Facebookpagina en mee te bieden.
De opbrengst wordt geschonken aan Hope For The Children. Op 7 september 2017 12u stopt de veiling . Dan schenkt Ilona de trui van Simon + gehandtekende voetbal aan de hoogste bieder.

Het verhaal van Ilona en de trui van Simon. Het is nu al één van de mooiste verhalen uit Miss Limburg:

Ilona’s Facebookpagina: https://www.facebook.com/Miss-Limburg-2018-kandidate-13-Ilona-Willaerts-1336673049780422/?hc_ref=ARTXD1pKakmCo8abUvF1018p-UR084TCrm8jxxL_-DEpGfocnn2_NpwNU2LspcWOl58&pnref=story

Foto: Ilona willaerts

Geef een reactie