Red … in the name of love

De (B)engeltjes van Radio Stad laten weer van zich horen. In het radioprogramma ‘Sex & Jamz’ op de hipste radiozender van Antwerpen bespreken ze alles wat met de liefde te maken heeft. Dit met een sausje van grooves, beats, social media en sexy-ness. Green grenzen en geen taboes is hun motto. En dat laten ze maar al te graag blijken. Via sociale media gaf opperhoofd-sqaw Thalia  in het kader van de uitzending van vanavond een opmerkelijke oproep voor al haar volgers. Ze was op zoek naar de zotste verhalen in de naam der liefde. En met de aanwezige fashionista in Thalia, , kon een knalrode outfit niet ontbreken. Geen ‘Stop in the name of love’ .. maar “Red … in the name of love.”

Zotte verhalen over de liefde …. Er zijn wellicht miljoenen liedjes over geschreven, miljoenen boeken over neergepend en miljarden woorden over gesproken. Ik ben geen ervaringsdeskundige. Helemaal niet zelfs. Maar over muziek kan ik wel een woordje meespreken. Neem nu de muziekwereld. Je kan op een playlist perfect liedjes zetten zoals: ‘Crazy Love’ van Van Morrison  of de ultieme ‘Greatest Lover’ van LUV …

Nu zullen de dames wellicht denken: “Ik ken die muziek niet.” En ik geef toe dat dichterbij hen wellicht Mister Boombastic alias Shaggy zal liggen met zijn song  ‘Angel’. En ook voor mannen is hun voorkeur wellicht anders. In hun top 10 zal Ronan Keating met ‘When you say nothing at all’ zeker in de persoonlijke top 10 staan. Ik heb er persoonlijk geen idee van wat de ultieme zotste muziekplaat van de hipster-angels uit Antwerpen is. Maar ach, who cares ..

Wellicht zullen ze nu over mij denken: ‘Crazy Fool’, this reporter. Maar als Girls Aloud het mag zingen, mag ik het ook neerpennen, niet waar …

Het resultaat van de dames hoort u op Radio Stad tussen 21u en 23u. Frequentie 107.8
U weze nu al gewaarschuwd!

Geef een reactie