Sweet Miss Belgium 17: Eva Michalski

Bij Miss België heb je soms youngsters, die het verduiveld goed kunnen doen. Zo stootte vorig jaar de piepjonge Raphaella ‘Raphie’ Deuringer tot de grote finale van ’s lands zoektocht naar de allermooiste. En ook nu zijn er piepjonge kandidates te bespeuren. Zo ontdekte ik in de brochure de benjamin uit Vlaams-Brabant. Haar naam is Eva Michalski.  Rond kersttijd wordt ze 18 jaar. Momenteel is ze dus nog maar 17 lentes jong. In het dagdagelijkse leven is ze studente Economie-Moderne Talen. Toch weerhoudt haar piepjonge leeftijd haar er niet van om tijdens de zomermaanden volop haar kansen te verdedigen tijdens de campagne van Miss Vlaams-Brabant. Nu ze de minimumleeftijd heeft bereikt, wil ze spijkers met koppen slaan. Leeftijd speelt in Eva’s ogen weinig rol. Persoonlijkheid en karakter is naar eigen zeggen stukken belangrijker. Miss Vlaams-Brabant en Miss België is een unieke opportuniteit om deuren te openen. Eva volgt het pad waarvan ze als klein meisje al droomde. Haar weg zoeken in de modewereld. Ze is heel graag bezig met mode, kleren en shoppen. Kortom: Een fashionista pur sang. Op Instagram zoekt ze voortdurend naar de nieuwe trends. Het is moeilijk leven zonder de digitale modewereld. En daarom wil ze ook van de echte fashionwereld proeven. Een missverkiezing zorgt automatisch voor een persoonlijke evolutie. Kennis opdoen op het vlak van networking en de modewereld staan bij haar hoog aangeschreven. Miss Vlaams-Brabant en Miss België ziet Eva vooral als een uniek avontuur. Kortom: ééntje dat je geen twee keer zal meemaken in je leven.  Geniet ervan … Sweet Miss Belgium 17: Eva Michalski.

Foto: Selfie Eva Michalski

Geef een reactie