(Dorps)feest op het Plein

Het gehucht Elzestraat in Sint-Katelijne-Waver heeft een nieuw heraangelegd dorpsplein. Over dit plein zijn er al heel wat letters gevloeid, neergepend, besproken en geschreven. En toch .. weerhoudt het Elzestraat er niet van om hun nieuwbakken plein plechtig in te huldigen. Dat gebeurt met een heus (Dorps)feest op het plein.

Heel wat lokale namen zakken op 16 september naar het dorpsplein af om mee feest te vieren. Zo zullen globetrotters Hilde Peeters en Erik Liekens aanwezig zijn. Ook skiester Sara Roggeman ruilt de hoge bergtoppen in voor het biljartvlakke dorpsplein.

Ook wordt er muziek gespeeld en gedanst. Zo zien we de Elzestraatse Line Dance Groep opnieuw het beste van zichzelf geven en treedt ook Elzefolk op met folkmuziek van de bovenste plank. Ongetwijfeld staan er nog heel wat andere verrassingen op het programma. Maar om deze te ontdekken, moet u op 16 september om 14u naar het dorpsplein van Elzestraat in Sint-Katelijne-Waver afzakken.

Geef een reactie