Dromenjaagster Anke Lauwers

Knappe jonge vrouwen vinden hun weg maar al te goed op de sociale media. Na acht maanden intensief bloggen, is dit een wijze levensles die ik heb geleerd. Zo kwam ik online de 20-jarige Anke Lauwers uit Hoeilaart tegen. Toekomstig studente vroedkunde in Leuven. Maar vooral een jonge vrouw met een enorme ambitie. Vanaf haar vijftiende is ze intensief bezig met haar persoonlijke zoektocht in de modellenwereld. Nu … Vijf jaar later wil ze oogsten tijdens Miss Fashion. Naar eigen zeggen is ze de voorbije jaren enorm hard gegroeid op dat vlak. Alleen heeft Anke nog één punt op haar bucketlist staan. Het meisje dat ooit als een jong prinsesje voor de spiegel thuis defileerde, wil nu de koningin van de internationale catwalk worden.

Alleen het hoogste goed is groot genoeg voor Anke. Diep vanbinnen omschrijft ze zich als een competitiebeest, dat alles tot een goed einde wilt brengen. Wanneer ze aan iets begint, wil ze tot het uiterste gaan. Haar persoonlijke lat ligt vrij hoog. Op school was dat het geval. En dat is tijdens Miss Fashion nog meer zo. Internetprofilering is meer dan ooit belangrijk. Op Sociale Media toont Anke haar ware ik. Een bekroning voor al haar werk op Facebook en Instagram zou in haar ogen een mooi extraatje zijn. De verkiezing van Miss Fashion zit in haar lijf. Het werkt aanstekelijk wanneer je haar hierover hoort praten. Anke is een dromenjaagster pur sang. Toekomstgewijs wil Anke graag meer reizen. Het ultieme delirium zou zijn wanneer ze dit zou kunnen combineren met modellenwerk.

Foto: Steven Masset

Geef een reactie