From Paris with love

Parijs mag dan wel de stad van de geliefden zijn. Heeft u zich ooit al de vraag gesteld hoeveel koppeltjes er aan de Eiffeltoren elkaar niet ten huwelijk hebben gevraagd? Alleen krijgt Paris ook een spin-off in de Lotto Arena. Komend basketseizoen krijgen de Telenet Giants Antwerp een snuifje Franse hoofdstad bij. Na een hele resem nieuwe Belgische spelers werd de derde nieuwe Amerikaanse aanwinst voorgesteld. Zijn naam is Paris Lee. Een Amerikaanse karakterspeler, naar verluidt. Een rastakapsel van de bovenste plank. Het allerbelangrijkste echter zijn de fraaie statistieken, die hij vanuit Illinois mee naar Antwerpen brengt. Defensief zou deze man op de 1-positie stevige papieren hebben. Is Paris Lee de nieuwe ster in wording bij de Telenet Giants Antwerp? Defensief kan alles .. maar het moet wel: From Paris with love zijn …

Na Kalinoski en Dudzinski is Paris de derde nieuwe Amerikaan. De Telenet Giants Antwerp zien er volgend jaar weer helemaal anders uit. Ik ben de tel van nieuwe aanwinsten ondertussen al kwijt geraakt op mijn persoonlijk telraam. Maar ach, who cares. Zolang ze blijven winnen, heeft men vrienden. Inclusief mezelf. Paris zal daar wel voor zorgen. Defensief kan alles, maar het moet wel: From Paris with love zijn …  En dat alleen in’t stad. Het belooft nu al een warm basketnajaar te worden.  Zolang liefde voor de ring overwint met Paris Lee is het goed.

Geef een reactie