The Maachi Mix feat. Victor Reinier

Zelfs een pot gefermenteerde vis kon The Maachi Mix feat. Victor Reinier in Peking Express niet stoppen. Hicham en Siham hebben het gered. De finale van Peking Express is op zak. Broer en zus moeten de Oranje kleuren in deze liftwedstrijd hoog houden. En we kunnen er niet naast kijken. Hun finaleplek dwongen ze ‘cum laude’ af with a little help from their ‘nieuwbakken’ friend Victor Reinier. De acteur, beter bekend als Wolfs en Vledder, blonk uit in zijn competitiviteit. Wat Eva Van Dongen uit Flikken Maastricht al langer wist, weten wij nu ook. Victor Reinier is een competitiebeest.

Als een adoptiepapa ontfermde Victor zich over zijn twee nieuwe kinderen.  Met een enorme drive liften … en ze troosten wanneer het eventjes minder ging.
Alleen zorgde zijn naam bij verwarring voor Siham. Was het nu Victor of was het nu Reinier? Maar ach, wat doet het er toe …. The Maachi Mix feat. Victor Reinier … Het werd een succesverhaal zonder meer. Victor bewees opnieuw waarom ik al jaren een Flikken Maastricht-freak ben

Geef een reactie