De 22 geboden van Shanti Zohra

Helaas pindakaas. Ik ben in diepe rouw. Eén van mijn guilty pleasures is niet meer. Shopping Queens had afgelopen vrijdag de laatste aflevering. En het eindigde met een ‘kaboem’. Shanti Zohra: instagramqueen, model, social mediafenomeen, fashionista en vooral shoppingqueen mocht haar ding doen. En het was om u tegen te zeggen. Voor diegene die haar nog niet kennen. Shanti Zohra liet zich van haar beste kant zien met enkele briljante quotes tijdens de uitzendingen vooraf. Het leken wel haar 22 geboden. Ik weet het: normaal zijn het er maar 11, maar elke Zohra-uitspraak telt voor 2.

Hier zijn slechts enkele van Zohra’s geboden en pareltjes.
1. ‘Gij zult classy and not trashy’ u zelf kleden’
2. ‘Gij zult maanden boterhammen met choco eten om een Birkin van Hermès te kopen’
3. ‘Gij zult pink wearen and the boys winken’
4. ‘Vanboven zijt gij Chanel, vanonder poubelle.’
5. ‘Gij zult single zijn and ready to mingle zijn’.

En zo zijn er nog verschillende andere pareltjes te noteren.

Zohra houdt van Hollywood Glam, dixit Jani. Ik moet hem gelijk geven. Op de party’s tussen de rappers en hiphoppers met veel blingbling hoort ze thuis. By the way … kent iemand het nummer van de Hotline Bling Bling van Drake?

Geef een reactie