Shelly

Het leek wel een zeemeermin, die uit het water kwam. Shelly was de tweede ex, die haar opwachting maakte in Ex On The Beach: Double Dutch. Haar doelwit was Yoshi, die met de noorderzon was vertrokken. Shelly voelde zich in de steek gelaten. Ze kwam met een heleboel vragen.  Ze kreeg amper antwoorden. Er kwamen tranen met tuiten aan te pas. Het leek wel Trouble in Paradise.

Het doel van Ex on The Beach ontgaat me een beetje. Temptation Island in het kwadraat, rondvliegende koffers, bitchfights en nog veel meer.  Waarom toch? Maar ach, het allerbelangrijkste is dat er op sociale media over gepraat wordt. De tongen gaan meer dan ooit los. Alleen had ik een beetje medelijden met Shelly.  Zou ze zich op bepaalde momenten niet al te naïef gevoeld hebben? En toch …

Ik zag dat haar favoriete ploeg Anderlecht kampioen is gespeeld. Het feestgedruis en de nakende Champions League moeten die trouble in paradise doen vergeten. Trebel in paradise .. daarentegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.