Zij heeft stijl

De Stad van Stella, OHL en Fonske, kortweg gezegd Leuven wordt tegenwoordig onveilig gemaakt door de fashionista’s van Jani. Of moet ik zeggen: Shopping Queens. Het concept zit poepsimpel in elkaar. Laat 4 fashionista’s het tegen elkaar opnemen in een ware fashionbattle. 300 Euro inzet en 3 uur shoppen. Meer moet dat niet zijn.

Deze week lijkt de concurrentie moordend te zijn. Zo kreeg imagostyliste Kelly met haar 1 van ‘classy but not trashy’ Zohra een waar dieptepunt resultaat in de Vlaamse Shopping Queens-geschiedenis. Toch viel vooral de shoppingstijl van de Wendy, de communicatieverantwoordelijk van de Belgische modefederatie.

De opdracht was om een mooie outfit voor een eerste date te bekomen voor 300 euro. Maar Wendy wou zich van haar beste Belgische modekant laten zien. ‘Ik wil bewijzen dat je ook Belgische kwaliteit kun shoppen’. En als een volleerde pro ging Wendy te werk in de Leuvense winkels. En dat gingen ze geweten hebben. Onderhandelen : vele managers in de topsportwereld zouden met het talent van Wendy er een puntje aan kunnen zuigen. Schoenen kreeg ze ‘als cadeautje’, een handtas idem dito .. korting geen enkel probleem. En het geschiedde: Wendy kwam met een fraaie Belgische ‘zigeuneroutfit’ de catwalk outfit.

Zong Walter Grootaers ooit niet het liedje ‘Zij heeft stijl’? Ik moet hem nog gaan geloven ook … Daar ging ze .. en zo veel elegantie hebben we zelden gezien. Of is dit iemand anders zijn liedje?

 

Een gedachte over “Zij heeft stijl

Geef een reactie