Monsieur Jason Clark

De geur van de eindstrijd in het Belgische basketbal komt dichterbij. Woensdag beginnen de Port of Antwerp Giants er aan tegen Bergen. Het belooft een duel op het scherpst van de snee te worden. Remember de Night of The Giants. Bergen kwam toen als een dief in de nacht de Antwerpse reusjes verslaan in eigen huis. De Antwerpenaren zijn hun publiek dus nog iets verschuldigd. Dirigent Jason Clark is er klaar voor. In de laatste match van de reguliere competitie mocht hij van coach Roel Moors rusten. En net nu .. wordt hij door Le Soir uitgeroepen tot MVP van het seizoen. Zeg nu niet meer Jason Clark, maar Monsieur Jason Clark (van ’t stad).

Als dirigent van de ploeg moet hij zijn collega’s tot een mooie symfonie verleiden. De betere afbraakwerken zijn wel voor ‘The Beast’ Gavin Ware. Maar hoedanook mogen er geen rustpauzes of nonchalances in het spel sluipen. Anders wordt het een hete vrijdag in de tweede wedstrijd op Bergens grondgebied. Maar Jason Clark kan het. Hij heeft bewezen dat hij de ploeg op sleeptouw kan nemen. Zeg nu niet meer Jason Clark, maar Monsieur Jason Clark (van ’t stad). Zeg dat Le Soir het gezegd heeft.

Geef een reactie