The Tablet of Terror

Ik geef toe. Soms overmant mijn nieuwsgierigheid me enorm fel. Zo heb ik zondagavond voor de eerste keer in mijn leven gekeken naar Ex on the Beach: Double Dutch op MTV. Wanneer ik het format moet uitleggen, kan ik kort en krachtig zijn: 9 singles worden op een zonovergoten locatie gedropt zonder regels. Alleen komen er steeds meer ex-liefjes langs, die de hel inluiden voor de vrijgezellen. Ambras in de keet gegarandeerd.

Waar Temptation Island stopt, begint Ex on the Beach: Double Dutch op MTV. Waar Temptation Island nog braaf is, zijn er bij deze show geen grenzen. Sommige exen halen het in hun hoofd om te dubbelen. Zo was de eerste ex, die op het eiland werd gedropt niemand minder dan Chiara. Het meisje dat Marvin het hoofd op hol bracht in Temptation Island. In een ver verleden bleek Chiara de jeugdliefde van ‘single’ Mike geweest te zijn. Voor de analen van de geschiedenisboeken het belangrijkste wist-je-datje.

Tijdens het bekijken van Ex on the Beach raakte ik enorm gefascineerd door The Tablet of Terror. The Tablet of Terror kondigt voor de villabewoners onheilspellend nieuws aan. In mensentaal gezegd: de komst van de ex-liefjes. Maar hoe verzin je toch de naam Tablet of Terror. Marketeers lagen er ongetwijfeld dagenlang over wakker. Huwelijk zijn wellicht gestrand. Maar ach … : de volgende keer dat ik in de Mediamarkt kom, moet ik toch eens polsen of dit al wordt verkocht. Ik moet er ook zo één hebben. Quanta costa?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.