V-Style

De Shopping Queens van Jani … Het is ondertussen een waar guilty pleasure geworden om naar te kijken. Elke week zit er wel een specialleke bij. Deze week moesten vier mama’s zich stijlvol naar de schoolpoort begeven. Ze kregen naar gewoonte 3 uur en 300 euro budget. Het ultieme ‘snoepje’ van de week was Veerle, die indruk maakte met haar V-style. Veerle is tuinarchitechte, Instagram Fabulous en mama van een tiener. Zelfs ik trok hoge ogen toen ik haar bezig zag.

De V-Style is ongegeneerd je eigen doen. En dat deed Veerle. Met een flashy rokje waar de ogen van de papa’s aan de schoolpoort gegarandeerd zouden uitpuilen. Als een praline wou ze zelfs op hoge hakken (zeg maar stelten) met veel blingbling op haar dochter staan wachten. Jani keek zijn ogen uit en vond het heerlijk om naar te kijken. Alleen de punten waren niet je werkelijk je dat. V’ke kreeg een vijf + één extra puntje voor moed en zelfopoffering. De overwinning leverde het haar niet op. Maar ze liet zich van haar beste kant zien. De V-style is born en The Shopping Queens hadden het geweten.

 

Geef een reactie