Al die willen Mijn Pop-uprestaurant bevaren, moeten …

Heeft u het dinsdagavond ook gezien? De BBQ-boys hebben een nieuwe keukenhulp: Paul. Op het eerste zicht is dit l een klein wist-je-datje in het intensieve parcours, dat Mijn Pop-uprestaurant is. Alleen is er één klein pittig detail. Paul lijkt als twee druppels water op zijn baas Birger. En dat hadden de twee heren tijdens de uitzending duidelijk in de mot. Akkoord: de één zijn baard is wat voller en de één zijn haarsnit is wat dikker. Maar de gelijkenissen tussen beiden heren zijn treffend. Paul en Birger zijn dubbelgangers. Al die willen Mijn Pop-uprestaurant bevaren, moeten duidelijk mannen met baarden zijn.

Paul en Birger: het leek wel een leuk komisch duo daar in de ‘combuis’ van Tjops. Stadtler en Waldorf uit The Muppets zijn er niets tegen. Ze hebben zelfs elkaar bril opgezet. Alleen was er dan het probleem dat ze door elkanders bril niets zagen. Al die willen Mijn Pop-uprestaurant bevaren, moeten mannen met ‘de juiste bril’ op zijn.

Maar het is niet Paul en Birger waar het om draait in dit spelletje. Het is Karel en Birger, die zich naar de finale van Mijn Pop-uprestaurant hebben GEBBQT …. Al die willen naar de finale van Mijn Pop-uprestaurant varen, moeten mannen met een BBQ zijn …. Maar mag het daarvoor iets beter weer zijn buiten aub?

Bekijk het filmpje van Paul & Birger: https://vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/heeft-birger-zijn-dubbelganger-gevonden

Geef een reactie