Het muzikale paradox tijdens Liefde voor Muziek

Lady Linn is een topmadam, die te weinig aandacht krijgt. Het is slechts één van de tweets, die gisteren de wereld in werden gestuurd na haar uitzending van Liefde voor Muziek. Ook Isabelle A liet zich via sociale media welgevallen: ‘Lady Linn heeft enorm mooie liedjes’. Alleen kent het grote publiek buiten ‘I don’t wanna dance’ er heel weinig songs van. Maar het is eigen aan het Vlaamse publiek? Ze kiezen vaak voor zekerheden. Op ontdekkingstocht wordt er te weinig gegaan. Nochtans heeft ieder van ons de Liefde voor Muziek in zich.

Liefde voor Muziek heeft een bijzondere functie dit jaar. Liedjes laten horen die het grote publiek niet kent of schijnbaar al vergeten is. Naast Lady Linn zagen we hetzelfde fenomeen bij Isabelle A. Bewierookt op sociale media. Pure nostalgie … Alleen heeft ze weinig albums gemaakt de laatste twintig jaar. Het Vlaamse publiek kiest voor zekerheden. Op ontdekkingstocht wordt er te weinig gegaan. Nochtans heeft ieder van ons de Liefde voor Muziek in zich.

Lady Linn en Isabelle A: het zijn en blijven bijzondere verhalen tijdens Liefde voor Muziek. Alleen zijn er nog zekerheden in het leven. Alles keert ooit terug. Goede wijn behoeft geen krans. Ook niet tijdens Liefde voor Muziek.

Geef een reactie