De dood of de gladiolen

Antwerp Giants – Brussels. Het wordt in de nationale basketbalpers al omschreven als de ultieme strijd voor de tweede plek in de Belgische competitie. De worp van de teerlingen lijkt heel erg simpel te zijn.  De gevolgen des te groter. Bij een overwinning van de Antwerp Giants lijkt de tweede plaats en het bijhorende thuisvoordeel binnen handbereik. Bij een nederlaag wordt de competitie helemaal terug open. Het wordt een match van de dood of de gladiolen.

Dromen mag. Dromen moet, maar winnen des te meer. Met Limburg United, Oostende en Aalstar nog op het programma is het einde loodzwaar. Maar de hoofdstedelingen zijn taaie klanten. Vorig jaar versloegen ze Charleroi en stootten ze door tot de halvefinale van de Belgische basketcompetitie. Hun laatste match tegen een ‘zwalpend’ Willebroek wonnen ze met 40 punten verschill. U ziet: Antwerp-Brussels. Het wordt een match van de dood of de gladiolen.

Ik hoop dat Ware, Clark en Anderson goed geslapen hebben deze nacht. Het wordt immers een duel op het scherpst van de snee. Ja, er moet met scherp geschoten worden. Falen is geen optie meer. Het wordt een match van de dood of de gladiolen. Excuseer me alvast. Het is er al ééntje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.