Romanie Schotte zoekt nieuwe Romanie

Haar Missenjaar mag dan nog maar pas enkele maanden bezig zijn. De zoektocht naar de opvolgster van regerend Miss België Romanie Schotte is opnieuw gestart. Over heel het Vlaamse land dromen jonge meisjes van een leven in de spotlights. Hiervoor kan Miss België de perfecte springplank betekenen. Onlangs kwam ik Romanie en haar eerste eredame Delphine nog tegen op de finale van The Band. Ze beleven nu duidelijk een wonderjaar. Maar het is misschien oneerbiedig om te zeggen dat Romanie een nieuwe Romanie zoekt. Tenslotte is iedere jonge vrouw anders en hebben ze stuk voor stuk hun eigen capaciteiten.

Droom jij van een leven als Miss België? Wil jij het kroontje volgend jaar overhandigd krijgen door Romanie herself? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op: http://www.missbelgium.be/nl/schrijf-je-in

En wie weet komen wij elkaar binnenkort ook tegen. Want aan mijn rubriekje ‘Op weg naar de Miss België-kroon?’ wil ik maar al te graag een vervolg breien.

Geef een reactie