The Voice Kids: Katarina has everything

Sommige kinderen krijgen thuis een menu geserveerd met een snuifje Whitney Houston, een tikkeltje Mariah Carey overgoten met een sausje Aretha Franklin. Na haar passage in The Voice Kids geloof ik stilaan dat dit het menu is dat de piepjonge Katarina de voorbije jaren verorberd heeft. Met haar interpretatie van de Whitney Houston-hit ‘I have nothing’ van Whitney Houston bewees ze dat ze nu al tot één van de revelaties van het vierde seizoen The Voice Kids mag uitgeroepen worden. Stop de wedstrijd: we hebben al een winnaar. She has nothing. Vergeet het. Katarina uit The Voice Kids has everything.

An Lemmens was danig onder de indruk: ‘Waar hebben jullie haar al die jaren verstopt? Dit is wel je dochter hé”. Sean Dhondt haalde zijn beste evenwichtskunsten boven en ging op de stoel zitten. Laura Tesoro kreeg alleen maar een ‘OMG’ en een ‘WTF’ uit haar mond. Stop de wedstrijd: we hebben al een winnaar. She has nothing. Vergeet het. Katarina uit The Voice Kids has everything.

Coach Josje is een rasechte parelvisser. Na Abu vorige week, ging ze nu ook met Katarina lopen. Wees slim, Josje. Zet ze niet tegenover elkaar in de ultieme battle. Doe kijkend Vlaanderen dit niet aan. Laat ze onderling strijden. Het is misschien nu al voorbarig om de wedtsrijd te stoppen. Maar één ding is zeker. Katarina has everything.

2 gedachtes over “The Voice Kids: Katarina has everything

Geef een reactie