Och was ik maar … Captain Giant

Die woensdagavond na de achtste Night of The Giants. Captain Giant, de mascotte, huilde na afloop van de verloren wedstrijd tegen Bergen. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat een match tegen de nummer acht uit de Belgische competitie zo gemakkelijk verloren ging? Och was ik maar … Captain Giant, dan mocht ik voor een volledig Sportpaleis mijn mening tonen.

Het Heat Danceteam gaf het beste van zichzelf. Maar het mocht niet baten. Och was ik maar … Captain Giant … dan kon ik ongegeneerd met deze dames mijn beste moves tonen.

De Belgen geven de voorbije weken niet thuis bij de Giants. Ze zijn quasi allemaal geblesseerd. Roel Moors zit met zijn handen in het haar. Och was ik maar … Captain Giant, dan zou ik hem een troostende schouder aanbieden.

The Viking-Clap deed zijn intrede bij het Belgische basketbal. Och was ik maar … Captain Giant, dan mocht ik met Gavin Ware op de trom rammen. Het Sportpaleis zou uit mijn hand eten.

De Giants leken wel overmand door stress. Je speelt niet elke dag voor 17000 man. Och waren de spelers maar .. Captain Giant, dan konden ze vermomd alsnog de winstpunten binnen halen.

Maar ik ben helaas Captain Giant niet … alleen een trouwe fan. En die zagen vooral een festival aan gemiste kansen.

Geef een reactie