De 2 kleine verliefde Puppies van Temptation Island

Helaas pindakaas. Het meest besproken seizoen van Temptation Island zit erop. En de balans is snoeihard. 2 vrijgezellen hebben iemand van de koppels aan de haak geslagen. Merijn is 400cc verliefd op Pommeline en Lize is samen met Ken.

Verliefd zijn .. het doet wat met een mens. Pommeline heeft er zelfs een tattoo op haar arm laten voor zetten. Temptation in het Thaïs met een grote M eronder. En als ultiem teken van zijn liefde en trouw mocht Marijn zich door zijn toekomstige ook onder handen nemen. Zich vereeuwigen met bodyinkt. De liefde anno 2017 … het maakt soms rare sprongen.

Ken en Lize wonen naar eigen zeggen nog niet samen. Maar Ken heeft wel een liedje voor haar geschreven. Lil Puppies … Keek Lize haar vriend met puppy-ogen aan of was het omgekeerd? Over doggy-style zullen we maar best zwijgen. Maar in elke krant tonen Ken en Lize zich als de 2 kleine verliefde puppies van Temptation Island. De Lady and the Vagebond zijn er met hun spaghetti niets tegen.

Jolien is nog altijd verliefd op Herbert. Snappen wie snappen kan. Op sociale media zijn er zelfs hulpgroepen #redjolien opgestart. Oog om oog, tand om tand .. De kijkers snappen er de ballen van en … ik ook niet. En ook deze keer kwamen er weer briljante quotes op tafel. Ken citeerde er zelfs zijn opa voor. Die zei ooit tegen hem ‘Innerlijk kan je niet neuken’. Opa Ken … een levensfilosoof van formaat. Ik heb het vroeger op een andere manier geleerd. Mijn moeder zei me altijd: ‘Van een mooie tafel alleen kan je niet eten.’ Ach Temptation, het is wat het is. Het zal zijn wat het zal zijn. Maar de relaties zullen nooit meer zijn wat het geweest was.

Geef een reactie