De parabel van Donkor en Punter

De eerste nieuwkomer bij Port of Antwerp Giants voor het seizoen 2O17-2018 is een oude bekende. Dennis Donkor, één van de beste Belgische schutters van het huidige seizoen keert na enkele jaren terug naar de heimat. Zijne comeback stond in de sterren geschreven. Ooit zou hij het witte shirt van de Antwerpse reusjes nog eens aantrekken. Donkor keert terug langs de grote poort van de Lotto Arena. Een plek waar alleen grote sterren door mogen. Wat een rentree. ‘Het wordt een blij weerzien met Roel Moors’, knipoogde hij alvast in de krant. Keizer Roel wrijft nu al in zijn handen en het Antwerpse basketpubliek ook. De verloren zoon komt terug thuis.

Er is ook een nieuwe Amerikaan geland in Deurne City. Kevin Punter is zijn naam. Met een familienaam zoals deze kan het in basketbal niet mislukken. In 21 wedstrijden tekende hij dit seizoen aan voor 13 punten. Als hij een ‘drie’punter binnen werpt, hoor je ons alvast niet klagen. Het mag wat mij betreft een bombardement zijn. Hij mag zich al direkt klaarstomen voor de NBA-match (Night of The Giants- tegen Bergen. Geen wedstrijden voor Doetjes, maar voor stevige beren. Stevige boys heb je hoedanook nodig in de finale eindstrijd van het kampioenschap. Mannen waarmee je de Oostende zeevloot kan bedwingen.

Geef een reactie