De Oscars van Temptation Island

Temptation Island … Ik heb er de voorbije weken al veel inkt over laten vloeien. Maar het mag gezegd en geschreven worden. De avond van de dreamdates had veel weg van the ‘Road to the Oscars’. Niels en Parasatoo bezweken in elkaars armen bij het bekijken van een film in de homecinema. Ook Jolien en Karim trokken als twee dieven in de nacht naar de homecinema van hun villa toe. ‘Sleepless in Seattle’ werd prompt ‘Sleepless in Thailand’. Alleen vergaten ze er bij te zeggen dat ze zelf de genomineerden van dienst waren. Bescheidenheid siert de mens, niet waar.

Wat is er toch aan de hand dit jaar met Temptation Island? Bij momenten heeft het weg van de Oscarnominatie. Werkelijk iedereen gaat overstag. Rosanna heeft het voor ‘HULK’ Alex. Haar vriendje Niels speelt ‘The Innocent’. En om nog maar te zwijgen van Jeffie. Hij is werkelijk The King of the ‘Indecent Proposal’. He loves boobies, niet waar Natasja. Jeffies ex-vriendinnetje ‘Lize’ is helemaal bezweken ‘voor Singin’ in the rain’-man Ken. Naar verluidt wonen ze zelfs al samen. Zolang het maar geen ‘Home Alone’ is, want wat dieven in de nacht doen weten Jolien en Karim als geen ander. Pommeline en Merijn lijken elkaar ook gevonden te hebben. Met haar 400 cc-humor hield de ‘Legally Blonde’ dankzij Temptation Island aan Merijn een ‘Easy Rider’ over.

Enfin … ik ben benieuwd naar de kampvuren van volgende week. Het belooft nu al een “Twister’ van emoties te worden.

Geef een reactie