Sero Sero Sero

Die ochtend aan de keukentafel. Als trouwe Giants-fan had ik het wedstrijdverslag van de Giants tegen Willebroek keurig gelezen. Ik was namelijk niet aanwezig tijdens het burenduel. Dus ik wou wel weten wat ze allemaal hadden gedaan op het veld. Ik kon er niet naast kijken. Vooral het scorebord was opvallend. Jason Clark was weer zijn getrouwe zelve tegen de Kangoeroes met maar liefst 27 punten. Mag het ietsje meer zijn.

Voor de rest leek het wel een collectief falen in de krant. Ja, ik was verrast door het hoge Alberto Contador-gehalte van sommige spelers. Heeft u ooit al meer nulletjes op een scorebord gezien? Kanda 0-0, Beghin 0-0, Conger 0-(10) , Mwendanga 0-0. Moeten er nog nulletjes zijn of mag het net dat tikkeltje meer zijn? Waren de Giants tegen de Willebroekse buren geïnspireerd door een stevige portie kangoeroesteak op zijn Contadors? Sero sero sero, remember? Of hadden ze gewoon zin in een Walk in The Park? Kangoeroes zijn zo beweeglijk, mijnheer. Zij laten zich niet in slaap wiegen. Zeker niet met een pitbull aan de zijlijn.

Geef een reactie