Els Bosch helpt rokers op Winterland


In het lijstje goede voornemens staat ‘stoppen met roken’ bij rokers steevast op één. Rookstopcoach Els Bosch uit het Kempense Retie bracht onlangs het succesvolle boek ‘Roker, ik zie u graag’ uit waarmee ze rokers op een positieve manier benadert en helpt met het stoppen. “Fijn dat de organisatie van Winterland Hasselt het roken niet verbiedt, maar wel ontmoedigd. In de rookzone aan het Grand Café brengen we stickers aan met rookstoptips op de tonnen. Op de schermen wordt mijn boek gepromoot. Op zondag 3 december 2023 kom ik het ook signeren, vragen beantwoorden van rokers die willen stoppen of zich inschrijven voor een rookstopsessie online”, zegt Els Bosch. Op de dag van Els haar bezoek kan je op Winterland Hasselt ook leren reanimeren

Foto: Chrétien Paesen

Geef een reactie