Op weg naar de Miss België-kroon?: Cheyenne Vermeeren (27, Aalst)


Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Ongeveer 70 jonge vrouwen zijn momenteel in de running om de titel van ’s lands mooiste te bemachtigen. Eén van hen is de 27-jarige talent manager Cheyenne Vermeeren uit Aalst. Is zij op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst wijst het uit. ‘Het zijn ronduit spannende dagen’, vertelt Cheyenne. ‘Natuurlijk hoop ik dat ik mijn plekje kan bemachtigen in de Miss België-finale. Elke kandidaat droomt daar op dit moment van. Op weg daar naar toe probeer ik vooral hetzelfde toen als wat ik daarvoor deed: actief zijn op sociale media en mezelf laten zien op talrijke evenementen. Voor mij blijft dit de sleutel van de deur om het goed te doen in deze wedstrijd. Door hard te werken worden immers de grootste dromen werkelijkheid.’Muzikale Missie Miss België

Cheyenne heft een drukke agenda. Naast haar voltijdse job als talent manager, een stevig Miss België-avontuur heeft ze ook een flexi-job en volgt ze zangles. ‘De campagne van Miss België heeft prioriteit op dit moment. Van de éne dag op de ander kan het immers alles overhoop gooien. Ik ben ook dankzij dit avontuur herbegonnen met zangles.. Ooit heb ik dat wel gevolgd. Maar toen ben ik er mee gestopt omwille van een verhuis. Door intensief bezig te zijn met Miss Talent heb ik gevoeld dat ik deze lessen gemist heb in mijn leven.’

Foto: Collectie Cheyenne Vermeeren

Geef een reactie