Het SNOLLEBOLLEKES-jasje van de Klompendans


Nu het veldrijden, de Moose Bars, de après-ski en het carnavalseizoen op gang komen, dropt SNOLLEBOLLEKES, de alom bekende ‘Nachtegaal van het Zuiden’, zijn nieuwe meezinger ‘Trek ’s Aan Die Trekzak’. Na o.a. de klassiekers ‘Springen Nondeju’, ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’ en andere feestvarianten is de nieuwe single opnieuw een voltreffer. Als je goed luistert, herken je meteen de populaire klompendans die al maanden een rage is op TikTok. SNOLLEBOLLEKES verwerkte vakkundig deze heerlijke melodie in een nieuwe knaller. Naast het dansje leent ‘Trek’s Aan Die Trekzak’ zich ook perfect voor een heerlijke polonaise op de schlagerfeestjes of het carnaval. Meesterlijk, geniaal, maar vooral ook lekker leutig en loepzuiver. De beelden voor de videoclip werden gedraaid tijdens de afgelopen, uitverkochte ‘Live In Concert’-reeks in het kolkende GelreDome. Afgelopen zomer walste SNOLLEBOLLEKES door Vlaanderen met geslaagde doortochten in het VRT 1-muziekprogramma ‘Zomerhit’, maar was hij ook dé topartiest op o.a. de uitverkochte Foute Party en Kamping Kitch Club. Het zijn mooie voorbeelden van de grote populariteit van SNOLLEBOLLEKES in Vlaanderen. Schrijf maar op dat deze ‘Trek ’s Aan Die Trekzak’ opnieuw een voltreffer wordt voor dé ultieme party-act bij uitstek! Wedden dat je hem na één luisterbeurt al spontaan kan meezingen?Ready?! 

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie