Lisa Gerlo: ‘Veel liedjes uit Zo Mooi Zo Blond kent de jongere generatie niet.’

Lisa Gerlo was de voorbije weken te zien in de musical Zo Mooi, Zo Blond van AuFond Producties. Deze actrice (bekend uit de Buurtpolitie) en zus van Juan keek met een blij gemoed terug. ‘Twee jaar geleden heb ik bij Ketnet de Musical Campus 12 gespeeld. Maar dit is de eerste keer dat ik op mezelf aangewezen ben. Tijdens de première liep alles zoals het hoorde. Dat gaf meteen een boost voor de rest van de voorstellingen. Het repertoire van Zo Mooi Zo Blond is voor het grote publiek Vlaams erfgoed. Maar ik denk dat de jongere generatie veel van deze liedjes niet kent, buiten een passage bij #Likeme. Een lied als De Roos van Ann Christy zingen, gaf mij daarom ook heel wat stress. Want Ann Christy is voor heel wat mensen een groot icoon.’

Foto: AuFond Producties  – Steven Hendrikx

Geef een reactie