Bill Bailey komt terug naar België


Het is sinds 2019 geleden maar de Britse comedian Bill Bailey komt opnieuw naar ons land! Op 2 mei 2024 zet hij de boel op stelten in Arenberg Antwerpen en op 4 mei 2024 zal hij La Madeleine Brussel verblijden met zijn typische anekdotes en hilarische liedjes. Tickets zijn te koop via LiveComedy.be.

Sinds 1984 rijgt de Britse comedian Bill Bailey de successen aaneen. Of hij nu de pannen van het dak speelt in de Royal Albert Hall, zijn eigen comedyreeks schrijft of de award voor Beste Live Stand-Up wegkaapt tijdens de British Comedy Awards, geen podium is te groot voor dit multitalent.

​Weinigen zijn zo veelzijdig als Bill Bailey. Naast zijn fantastische gevoel voor humor staat hij eveneens bekend om zijn muzikale talent. Bailey bespeelt diverse instrumenten, waardoor zijn optredens vol zitten met muzikale intermezzo’s.

Hij toerde de afgelopen jaren de hele wereld rond. Met shows als ‘Larks in Transit’, ‘Dandelion Mind’ en ‘Qualmpeddler’ trok hij van het Londense West End, door het Europese vasteland helemaal tot in Australië. En nu komt hij eindelijk terug naar België!

Bill Bailey brengt zijn nieuwe comedyshow ‘Thoughtifier’ naar Arenberg Antwerpen op 2 mei 2024 en op 4 mei 2024 in La Madeleine Brussel. ​

Foto: Live Comedy

Geef een reactie