De Ceuster Bonache Cycling Team gaat in zee met Hogeschool PXL Hasselt


Op het mooie, nieuwe fuschia-wielertruitje van het De Ceuster Bonache Cycling Team staat op de rugzijde ook het logo van de Hogeschool PXL Hasselt. “De samenwerking met een veldriteam is inderdaad weer iets nieuws, maar wie onze school kent weet dat wij voortdurend inzetten op innovatie en vernieuwing. Straks is het aan onze laatstejaarsstudenten van de opleiding Communicatie om deze prachtige dames nog meer te laten shinen en het vrouwenwielrennen nog sterker in de picture te brengen. Als hogeschool hebben we een verleden in het uitwerken van campagnes en events. Denk maar aan de recent succesvolle Stiletto-Run die onze studenten organiseerden. Naast het ondersteunen in communicatie is er ook nog een betrokkenheid bij het organiseren en uitwerken van de vip-feestjes in de cross.  Wij werken nooit met opdrachten die wij zomaar bedenken, maar wel samen met bedrijven en organisaties. Zij vragen en dagen onze jongeren uit om creatief na te denken. Ik ben erg benieuwd wat die 20-jarigen richting het vrouwenveldrijden allemaal gaan bedenken. Het is een uniek projectongezien in het veldrijden. Maandag begint het nieuwe academiejaar en dit wordt een onderdeel van de laatstejaars hun masterclass Event en eXperience. Het moet dus goed zijn”, zegt Veerle Schuyten, Departementshoofd van Hogeschool PXL Hasselt, PXL-Media & Tourism. 

Foto: DreamTeamPics

Geef een reactie