Celine Van Ouytsel in De Verraders: ‘Horen, zien en zwijgen.’


Vanaf 17 september zijn De Verraders er weer.  Ook ex-Miss België Celine Van Ouytsel is één van de 20 kandidaten, die dit snoeiharde spel op VTM spelen. Is zij een bondgenote of een verrader? “Ik ben van nature heel wantrouwig en voorzichtig. Horen, zien en zwijgen: dat heb ik geleerd, dus dat doe ik. Maar eens ik iemand wel kan vertrouwen, dan geef ik mij helemaal. Maar dat is gevaarlijk, want we zitten in een spel. Eigenlijk mag ik gewoon niemand vertrouwen. Of ik een verrader zou kunnen zijn? Dat gaat in tegen alles waar ik voor sta, dus het zou sowieso heel moeilijk zijn.Verraad, bedriegen en liegen: ik zou het kúnnen, maar ik zou het niet wíllen. Het moment waarop we elkaar terug in de ogen kijken nadat de verraders zijn aangeduid: dat gaat vies zijn.

Foto: DPG Media

Geef een reactie