Cookies and Cream op recordjacht



Nu 
donderdagavond 17 augustus 2023 kan je in Park Romeinse Put in Edegem nog een laatste keer terecht voor een gratis Radio2 Parkies-concert. Na o.a. Günther Neefs en de 3-Band, MAKSIM, Karen Damen en Top Guns, én Gustaph zorgen de mannen van Cookies And Cream voor een mooie kers op taart. De band rond de Antwerpse broers David en Domien Van Aerde groeide uit tot dé referentie voor een feestje op de festivalpodia in binnen- en buitenland. Na hun succesvolle doortochten op o.a. ‘Tomorrowland’, ‘Rock Werchter’ en Abu Dhabi waar ze het podium deelden met o.a. Guns ’n RosesSam Smith en The Weeknd, en méér dan 1000 shows, speelt de populaire coverband een XL-show in Edegem.

We zingen niet alleen over ‘Goesting’, onze nieuwste single, maar we hebben dat ook als we vooruitblikken naar donderdagavond. Het voelt aan alsof we straks een thuismatch spelen, omdat de meesten van onze band uit de regio afkomstig zijn. Nog één keer willen we er in Edegem een goeie lap op geven en de mensen meenemen op een muzikale rollercoaster met songs van o.a. Harry Styles, maar ook Natascha Beddingfields ‘Unwritten’ bijvoorbeeld. Het wordt een mix van alleen maar herkenbare covers aangevuld met hier en daar wat eigen materiaal zoals onze hitsingles ‘Misje’, ‘Chillen In Ons Ondergoed’ en ‘Camping Disco’, samen goed voor meer dan 1 miljoen Spotify-streams.

Edegem staat al maanden met rood omcirkeld in onze agenda’s. Vorige week vestigden we met 3000 bezoekers een nieuw bezoekersrecord in Knokke-Heist, maar dat gaan we in Edegem verbreken. We gaan er daar donderdagavond één groot volksfeest van maken waar de mensen nog lang gaan over napraten. Het is de eerste keer dat de Parkies neerstreken in Edegem, als enige gemeente in de provincie Antwerpen dit jaar. Dat wij daar met een XL-concert mogen afsluiten is een grote eer”, klinkt het enthousiast bij Cookies And Cream. 

Meer info over het gratis Radio2 Parkies-concert van Cookies And Cream aanstaande donderdagavond 17 augustus 2023 in Park Romeinse Put in Edegem vind je op www.parkies.be

Foto: House of Entertainment

Geef een reactie