De lancering van de One Love Many Colors-campagne van Mister Gay Belgium

In een wereld waarin vooruitgang is geboekt op het gebied van LGBTQ+ rechten en acceptatie, blijft het noodzakelijk om een krachtig signaal te blijven sturen. De “One Love, Many Colors” campagne beoogt het bewustzijn te vergroten over de diversiteit binnen de LGBTQ+ gemeenschap en te benadrukken dat er nog steeds werk aan de winkel is wat betreft zichtbaarheid en acceptatie, zelfs in het jaar 2023.

Maarten Truijen, de huidige Mr Gay Belgium, benadrukt het belang van voortdurende inspanningen: “Hoewel we grote vooruitgang hebben geboekt, is het essentieel om te onthouden dat er nog steeds plaatsen zijn waar individuen worden geconfronteerd met vooroordelen en discriminatie vanwege hun seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Met de ‘One Love, Many Colors’ campagne willen we de boodschap uitdragen dat liefde in al haar vormen gevierd moet worden en dat acceptatie geen grenzen kent.”

Als onderdeel van de campagne heeft Mr Gay Belgium een “One Love, Many Colors” button ontworpen. Tijdens de openingsreceptie kreeg Antwerps schepen Erica Caluwaerts alvast de eer om als eerste de button in ontvangst te nemen.

Foto:: Mister Gay Belgium

Geef een reactie