Op weg naar de Miss België-kroon?: Moïra Van den Bossche (17, Herzele)


Spiegeltje Spiegeltje aan de wand? Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan 200 jonge dames zijn momenteel bezig met de zoektocht naar ’s lands mooiste.  Eén van hen is de 17-jarige studente humane wetenschappen Moïra Van den Bossche uit Herzele. Is Moïra op weg naar het Miss België-kroontje? De toekomst wijst het uit. ‘Het was mijn vriend die mij op het pad van Miss België heeft gezet. Hij vond dat ik echt iets kon betekenen als model. Zelf vind ik mezelf daar niet slank genoeg voor (en ben ik ook niet bereid om zwaar op mijn eten te letten) en heb ik volgens mij ook niet de juiste lengte. Toen ik dan plots een advertentie zag om deel te nemen aan Miss België, begon ik echter te twijfelen. Puur voor de ervaring en om later iets te doen met fotoshoots heb ik de sprong gewaagd. Vroeger heb ik heel vaak gedroomd om model te worden. Maar dat is toen een poosje gestopt. Nu met de steun van mijn vriend lijkt mijn deelname aan Miss Oost-Vlaanderen wel een reanimatie van een kinderdroom. De eerste ervaringen bij Miss België zijn heel positief. Bij de fotoshoots voel ik me nog wat onwennig. Maar ik ben zeker dat ik door dit avontuur de kans krijg om helemaal open te bloeien.’

Sociaal kantje
In het dagelijkse leven studeert Moïra Humane Wetenschappen. Ze heeft daar één belangrijk doel voor ogen. ‘Ik zou later graag met kinderen willen werken.  Leerkracht of zo zie ik echt wel zitten. Maar mijn belangrijkste uitdaging de komende weken en maanden is vooral om minder introvert te worden. Persoonlijk zou ik graag een stuk socialer door het leven stappen Ik doe nu een vakantiejob in de horeca, bij Miss België werk ik in een groep naar een finale toe.   Stuk voor stuk elementen die mij helpen om als een nieuwe en vooral socialere Moïra door het leven te gaan.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie