Op weg naar de Miss Belgie-kroon?: Angy Roelandts (17, Halle)


Spiegeltje Spiegeltje aan de wand? Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan 200 jonge dames begonnen onlangs aan het avontuur van hun leven. Ze zijn stuk voor stuk begonnen aan de weg naar het Miss België-kroontje? Eén van hen is Angy Roelandts, een zeventienjarige studente Organisatie-Logistiek uit Halle. ‘Karakterieel ben ik een vrijj  gesloten persoon. Toen ik de advertentie zag passeren, had ik een gesprekje gehad met een goede vriendin. Heel het avontuur van Miss België en Miss Vlaams-Brabant lijkt me een unieke gelegenheid om als mens open te bloeien. Ja, ik stap hier zwaar uit mijn comfortzone. Normaal zou ik zulke stappen nooit zetten. Wie niet waagt, niet wint. Toen ik thuis met de mededeling kwam dat ik aan deze wedstrijd zou deelnemen, waren ze allemaal verrast. Het kan mij als mens alleen maar doen groeien. Dus waarom ook niet? Het is niet evident om jezelf te promoten. Van nature uit stap ik niet snel naar mensen toe. Nu ben ik verplicht om dat te doen. Het kan in mijn persoonlijk leerproces alleen maar een mooie stap zijn. Met mijn zeventien ben ik vrij jong om aan dit avontuur te beginnen. Maar je kan er beter vroeg aan beginnen dan te laat.’

Foto: Miss Belgium

Geef een reactie