Het eerste make-up festival KabukiFest is uitverkocht


Wie nog tickets zoekt voor ‘KabukiFest’, het eerste make-up festival dat op zaterdag 9 september 2023 tussen 9u30 en 15u30 plaatsvindt in Ipanema Hasselt, is eraan voor de moeite, want alle (650) tickets waren in minder dan 48 uur uitverkocht. “We hebben het balletje recent opgegooid in onze Facebook-community van Cent Pur Cent, waar de meer dan 14.000 volgers meteen enthousiast reageerden”, zegt beautyonderneemster en initiatiefneemster Caroline Rigo (Rigorgeous). “Ondertussen zijn we achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen. Voor mensen zorgen (‘Good Hearted’), ze bij elkaar brengen (‘Good Connected’), inspireren en kennis delen (‘Good Inspired’) zijn onze drie pijlers die je terugvindt in het ‘KabukiFest’. In een warme sfeer laten we onze festivalgangers meegenieten van o.a. interessante workshops, geven we uitleg bij onze nieuwste, succesvolle app, is er een make-up market, stellen we nieuwigheden voor en nieuwe collecties, speelt er muziek en kan je voluit genieten van een hapje en drankje. ‘KabukiFest’ is glitter en glamour, waarbij elke bezoeker zich goed voelt en maximaal straalt. We zijn inderdaad het eerste festival waar alles draait om make-up. De sterren zijn in eerste instantie onze festivalgangers, maar uiteraard zijn ook onze bekende make-up gezichten aanwezig. Samen met ons team kijk ik er zelf ook naar uit om iedereen te ontmoeten, make-up tips en advies te geven. De volwassenen krijgen na afloop nog een gepersonaliseerde kabuki mee naar huis ter waarde van 30 euro. Het ‘KabukiFest’ is uitverkocht, maar we hebben een reservelijst aangelegd als blijkt dat we straks, bij het intekenen en uitwerken van ons festival toch nog extra plaatsen zouden overhebben. We beloven niets, maar we doen ons best. De kans op een vervolg is groot, maar op dit moment focussen we ons op een eerste, hopelijk onvergetelijke editie”, zegt Caroline Rigo. 

Foto: Rigorgeous

Geef een reactie