Johan Veugelers komt naar Elzestraat Midzomert


Elzestraat voelt de jaarlijkse midzomer opnieuw kriebelen. Net daarom komt op 5 augustus een nieuwe editie van Elzestraat Midzomert eraan. Plaats van afspraak is het Landbouwbedrijf van Bert De Keyser in de Walemstraat in Sint-Katelijne-Waver. Naast een culinair festijn is er ook muzikaal entertainment om duimen en vingers vanaf te liken. De bekendste naam is Johan Veugelers, bekend van de hit ‘Trein Gemist’, die voor het tweede jaar op rij het evenement zal opluisteren naast de Elzestraat Linedance groep en de coverband The Fools.

Omdat de Landelijke Gilde Elzestraat graag hun land- en tuinbouwroots in de verf wil zetten, organiseert men al sinds jaar en dag dit evenement op een landbouwbedrijf. Gestart wordt er met een feestelijke barbecue van 15u30. Hiervan wordt er 5 euro per deelnemer aan het goede doel geschonken: Elzestraat Wandelt tegen kanker.

Programma::

Editie 2023 : Zaterdag 5 augustus

 • Vanaf 15u30
  FEESTELIJKE BARBECUE

   In de Walemstraat 143 (autoparking via de Keizerstraat)
 • Vanaf 19u00
  – De Elzestraatse Line Dance groep
  – Johan Veugelers
  – The fools
  – afterparty met DJ some1

Foto: Elzestraat Midzomert – Francis Liekens

Geef een reactie