Op weg naar de Miss België-kroon?: Kiara Meertens (18, Leopoldsburg)


Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel het land? Op dit moment zijn meer dan tweehonderd jonge dames begonnen aan het avontuur van hun leven. Stuk voor stuk hopen ze op een plekje in de Miss België-finale. De 18-jarige Kiara Meertens uit Leopoldsburg is er ééntje van. Is zijn op weg naar de Miss België-kroon? De toekomst wijst het uit. ‘Ik droom er al lang van om eens mijn kans te wagen bij Miss België’, vangt Kiara het gesprek aan. ‘Alleen durfde ik het niet goed om de stap te zetten. Het was mijn mama, die me het noodzakelijke duwtje in de rug gaf. Waarom ik zo veel schrik had? Gewoon bang om een teleurstelling te krijgen. Maar om mijn overleden opa te eren en met de goede raad van mama in het achterhoofd, heb ik de sprong toch gewaagd.’

Van kapster tot makelaar
Momenteel studeert Kiara voor kapster. Maar haar toekomstbeeld ligt ergens anders. ‘Ik ga momenteel gewoon voor mijn kapsterdiploma. Maar een job als makelaar triggert me steeds meer. Ik vind huizen altijd heel sjiek om naar te kijken. Volgens mij ligt mijn toekomstbeeld meer in deze sector. Dus wellicht ga ik ook deze richting meer uit.’

Foto: Collectie Kiara Meertens

Geef een reactie