MAAN doet het stiekem met Goldband


Na de release van haar huidige single ‘Sowieso Overhoop’, terug te vinden op haar recent verschenen album ‘Leef’, lanceert Maan vandaag ‘Stiekem’. Deze ‘ontbrekende’ albumtrack brengt ze uit met het razend populaire Goldband , die met ‘Noodgeval’ momenteel ook in Vlaanderen een dikke hit scoren.

Na eerdere, succesvolle samenwerkingen met o.a. Snelle (‘Blijven Slapen’) en Ronnie Flex (‘Blijf bij mij’), slaat de populaire artieste Maan nu de handen in elkaar met Goldband voor de gemeenschappelijke single ‘Stiekem’. Het mysterieuze liedje gaat over een geheime spanning tussen twee mensen en het verlangen naar elkaar. Visueel wordt de song ondersteund door een spraakmakende videoclip die door Véras Fawaz werd geregiseerd.

’Stiekem’ wordt toegevoegd aan mijn recent verschenen album ‘Leven’, want het is ook één van mijn favorieten. Als je goed luistert, denk ik dat het ook een hele mooie mix is van onze beiden sounds. Samenwerken met Goldband stond ook hoog op mijn lijstje. Ik kan haast niet wachten om samen met hen de festivals plat te spelen met dit nummer”, zegt Maan.

Behalve voor juicebloggers en roddelbladen zal deze samenwerking voor velen een verrassing zijn”, zegt De Het Boaz van Goldband. Naast hem bestaat de band uit drie ex-stukadoors. Goldband was désensatie van de voorbije festivalzomer. Zo braken ze vakkundig de podia van LowlandsPukkelpopDown the Rabbit Hole en Rock Werchter af en verkochten ze in no-time drie keer de AFAS Live uit. Komend voorjaar staan ze ook twee keer in een uitverkochte Lotto Arena. De gemeenschappelijke single ‘Stiekem’ met Maan is de eerste nieuwe muziek die ze uitbrengen sinds de release van hun debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’ (zomer 2021).

‘Stiekem’, de nieuwe single van Maan en Goldband, verschijnt op 8Ball Music en is terug te vinden op het nieuwe Maan-album ‘Leef’. 

Foto: House of Entertainment / 8Ball music

Geef een reactie