InterClassics Car Show Brussels viert 75 jaar Ferrari en 50 jaar BMW M

Op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november 2022 kan je in Paleis 5, 6, 7 en 9 van Brussels Expo terecht voor de 7de editie van InterClassics Classic Car Show Brussels. De echte autoliefhebber, maar ook het brede familiepubliek kan drie dagen genieten van fonkelende oldtimers en de mooiste classic cars. Dit jaar viert InterClassics de 75ste verjaardag van Ferrari, met als hoogtepunt de expositie van de unieke ‘Big 5’: (Ferrari 288 GTO, Ferrari F40, Ferrari F50, Ferrari Enzo en Ferrari LaFerrari). “Deze Ferrari’s waren al collectiestukken zodra ze in Italië van de band rolden. Naast het unieke karakter heeft deze collectie een waarde van ongeveer 10 miljoen euro. In het verlengde belichten we dit jaar ook de unieke relatie van België en de ‘Scuderia’. Daarnaast vieren we met een unieke tentoonstelling de 50e verjaardag van de BMW M”, zegt organisator Erik Panis.

Tickets & info: 
https://interclassics.events

Foto: Interclassics Events

Geef een reactie