Liefde onder de zon? Deze B&B-uitbaatster zoekt een liefCupido deed zijn werk in het eerste seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’. Dagelijks zagen zo’n 295.000 kijkers (15,7 % marktaandeel, vva 18-54) bij VTM 2 hoe B&B-eigenaars die als God in Frankrijk leven de grenzeloze liefde vonden. Doet Cupido dat kunstje nog eens over? B&B-eigenaars Sandra, Nele en Mabel zijn er alvast klaar voor. Net als B&B-eigenaars Alicia (26 jaar, Portugal), Frank (63 jaar, Frankrijk) en Wim (42 jaar, Spanje) leven ze op de meest idyllische plekken op aarde en gaan ze op zoek naar een partner in crime om hun buitenlands avontuur mee te delen. Wie het hart van deze B&B-uitbaters wil veroveren kan zich vanaf nu inschrijven via vtm.be.

Sandra (39) – Conny’s By Sandra (Turkije)

Sandra kreeg al op jonge leeftijd de reismicrobe te pakken. Na haar studies trok ze als medewerker van een grote reisorganisatie de wereld rond. Uiteindelijk bleef ze plakken in Turkije, waar ze intussen al 14 jaar woont. Ze baat er het gastenverblijf Conny’s by Sandra uit. Een actieve man die weet wat hij wil in het leven zou haar buitenlands avontuur compleet kunnen maken.

Foto: DPG Media

Geef een reactie