Starhead lanceert The Loco Song


Kinderen kennen Starhead al enkele jaren als DJ en gezicht van de LOCO KIDS DISCO. Na tal van optredens op de grootste Vlaamse podia en meerdere voorprogramma’s van Vlaanderens meest bekende artiesten, is het de hoogste tijd voor Starhead om naast LOCO KIDS DISCO te werken aan een eigen solotraject. Dat doet hij met de release van ‘The Loco Song’. 

Twee jaar na de lancering van de LOCO KIDS DISCO komt Starhead nu ook naar buiten als solo artiest. En hoe! Om zichzelf onmiddellijk aan de buitenwereld te tonen lanceert Starhead ‘The Loco Song’. Een stevige danceplaat met een vleugje ambiance, een bewuste keuze klinkt het. 

“We releasen ‘The Loco Song’ begin oktober omdat we een match voelen met après-ski en carnaval. Toch hebben we er een uiterst kwalitatieve danceplaat van gemaakt die een breed segment van dance- en festivalliefhebbers, én zelfs kids zal aanspreken.”

Het solotraject van Starhead staat geheel los van de LOCO KIDS DISCO. Starhead blijft het gezicht van de LOCO KIDS DISCO, maar zal hiernaast ook werken aan eigen shows, waarbij hij samen met één van zijn livezangeressen zorgt voor de nodige sfeer. Denk hierbij aan een mix van beste 90’s & 00’s-hits, gecombineerd met Vlaamse meezingers en eigen nummers. Feest gegarandeerd voor alle leeftijden! 

Foto: Buzzard

Geef een reactie