De onweerstaanbare Nelson TwinzTachena en Seantelle Nelson, beter bekend als The Nelson Twinz brengen hun nieuwe single ‘ONWEERSTAANBAAR’ uit. De groepsnaam van deze artiesten doen waarschijnlijk al vermoeden dat zij tweelingen zijn. Muziek was van jongs af aan al heel aanwezig in hun leven. Hun vader is een bekende producer uit Suriname. Hun moeder, die nog steeds zangeres is, scheerde hoge toppen in de jaren 90 met de Eurodance-act ‘Sonic Surfers’. 

The Nelson Twinz namen deel aan The Voice of Holland 2021. “Dat was één van de leukste avonturen die we hebben meegemaakt. Het was geweldig om samen met m’n zus op te treden tijdens het programma. We daagden elkaar telkens uit om het beter te doen en hielpen elkaar tijdens stressvolle momenten”, zegt Tachena.

De nieuwe single ‘ONWEERSTAANBAAR’ gaat over de liefde. Over een man die wij heel onweerstaanbaar vinden. Zijn lach en ogen maar ook zijn attitude. Verliefd zijn is zo’n zalig gevoel! Dankzij liefde draait de wereld nog steeds, daarom willen we wat vrolijkheid verspreiden met dit liedje. We zijn zelf heel positief ingesteld en bekijken alles altijd vanuit een vrolijke hoek dus het schrijven van de tekst ging erg vlot”, zegt Seantelle met de glimlach.

De dames zetten zich hard in voor jongeren en willen duidelijk maken dat het écht belangrijk is om jezelf te kunnen én mogen zijn, ongeacht de looks of de afkomst. Met hun multiculturele achtergrond zijn The Nelson Twinz een voorbeeld van diversiteit en inclusie.

Foto: Buzzard

Geef een reactie