Stormloop op tickets eindjaarsconference Kamal KharmachDe ticketverkoop van de eindejaarsconference 
Mag ik even 2022  van Kamal Kharmach loopt als een trein. In minder dan twee weken zijn bijna alle tickets uitverkocht, goed voor meer dan 58 uitverkochte voorstellingen. Een huzarenstuk in barre economische tijden. Omdat de vraag naar tickets maar bleef aanhouden, werden er zelfs extra voorstellingen georganiseerd in Antwerpen en Limburg.

De stijgende energieprijzen en inflatie hebben de Vlaming aan het besparen geslagen, met een sterke rem op de ticketverkoop als gevolg. Het was daarom bang afwachten naar de impact op de ticketverkoop van Kharmach zijn eindejaarsconference.

Die schrik bleek echter ongegrond, want de ticketverkoop loopt nog harder dan voorbije jaren. De hoge kijkcijfers van de vorige conferences op Eén, alsook het succes van programma’s als Andermans zaken; maken dat de ticketverkoop van Mag ik even een doorslaand succes is.

Kamal Kharmach verklaart het succes van de eindejaarsconference door te stellen dat de Vlamingen dit jaar echt om de oren zijn geslagen met slecht nieuws en dat de mensen meer dan ooit nood hebben aan ontspanning, relativering en vooral brute eerlijkheid. Allemaal ingrediënten van een geslaagde eindejaarsconference.

Met politici die geen Septemberverklaring afkrijgen, maar wel paraderen in konijnenpakken; oorlogen, ongeziene inflatiecijfers, overleden royals en overbetaalde VRT collega’s; wordt deze conference alvast de kwaadste, maar ook meest hilarische tot nu toe.

Op 14 en 18 december speelt Kamal Kharmach extra shows in Arenberg Antwerpen, op 28 januari een extra voorstelling in C-mine Genk. Ook in Hasselt, Maasmechelen, Gent, Lier, Berchem en Oostende zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Snel zijn is de boodschap, want de tickets vliegen net als CD&V in de Vlaamse Regering de deur uit! 
De mensen die geen ticket konden bemachtigen, kunnen deze show bekijken in de eindejaarsperiode op Eén.

Tickets zijn te koop via www.kamal.be.

Foto: Live Comedy

Geef een reactie