Josephine B. – Een leven in revue voorgesteldOp donderdag 8 september verliet de cast van Josephine B. – een leven in revue de repetitieruimte om de aanwezige pers in het Theatercafé van het Fakkeltheater te laten genieten van een showcase van de voorstelling, dit in ware “roaring twenties” stijl.

“Het is hard werken,” vertelt regisseur Martin Michel, “maar we zitten op schema en het wordt een prachtige voorstelling. Volgende week trekken we zelfs de studio in om een CD op te nemen.”

Producent Sam Verhoeven voegt daar aan toe: “Deze voorstelling is niet zomaar een weerslag van één van de bekendste artiestes die wereldwijd beroemd werd met haar act in het bananenrokje, deze voorstelling is een ode aan het “icoon” Josephine Baker. Zij was verzetsheldin, een indrukwekkende mensenrechtenactiviste die schouder aan schouder stond met de legendarische Martin Luther King én bovendien was ze ook nog eens een zorgzame moeder voor haar “rainbow tribe”. Meer dan terecht kreeg ze vorig jaar nog de grootste eer toegewezen in het Parijse Panthéon voor haar verdiensten.”

Artieste Sandrine, die de hoofdrol op zich neemt, bracht samen met de cast enkele nummers uit de voorstelling, Leef het leven (nieuwe song door voltallige cast), gevolgd door Josephine (door Juan Gerlo) en de vernieuwde song Nooit met jou te zijn (duet door Sandrine & Matthew Michel). De voltallige cast sloot af met een classic van La Baker zelf, J’ai deux amours. Er zijn nog tickets beschikbaar voor deze allerlaatste creatie van producent Judas TheaterProducties. JOSEPHINE B.- EEN LEVEN IN REVUE gaat van start op 1 oktober 2022 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

PRAKTISCHE INFO – JOSEPHINE B. – EEN LEVEN IN REVUE

JOSEPHINE B. – EEN LEVEN IN REVUE is te zien van 6 oktober tot en met 6 november 2022 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

PRODUCENT: JUDAS THEATERPRODUCTIES

CAST

 • Sandrine Van Handenhoven als Josephine Baker
 • Kobe Van Herwegen als Jo Bouillon
 • Matthew Michel als Pepito Abatino
 • Juan Gerlo als Paul Collin
 • Aaron De Veene als Jacques Abtey
 • Victor Marinus als Walter Winchell
 • Leo-Alexander Hewitt als Martin Luther King
 • Ian Schelfaut – ensemble
 • Victor Lammertijn – ensemble
   
 • VOORSTELLINGEN
 • Try-outs: 1, 4 en 5 oktober om 20u00 en 2 oktober om 15u00
 • Première: 6 oktober 2022 om 20u00
 • Voorstellingen: 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21, 22, 27, 28, 29 oktober en 3, 4, 5 november 2022 om 20u00
 • 9, 16, 23, 30 oktober en 6 november 2022 om 15u00
 • Schoolvoorstellingen: 20 en 21 oktober 2022 om 13u30, opties op 27 en 28 oktober 2022

RESERVEREN & TICKETS 070 / 246 036 – www.judas.be

Foto: Judas TheaterProducties

Geef een reactie