Op weg naar de Miss België-kroon?: Margo Brouwers (18, Wolvertem)Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is de mooiste van heel Belgenland? Meer dan tweehonderd jonge dames wagen hun kans om het kroontje van Miss België te bemachtigen. Eén van hen is de 18-jarige studente Margo Brouwers uit Wolvertem. Is zij op weg naar de Miss België-kroon? De toekomst wijst het uit.  ‘Ik ben best een vrij onzeker iemand’, vangt Margo het gesprek aan. ‘Met mijn deelname aan Miss Vlaams-Brabant probeer ik vooral mijn zelfvertrouwen op te krikken. Het doel is om nieuwe mensen te leren kennen en mooie ervaringen te beleven. Miss België volg ik intensief sinds vorig jaar. En het leek me wel interessant om voor mezelf de sprong te wagen. Nu is de tijd rijp om er een keertje van te proeven. Zeker met het zevende jaar kinderzorg op het programma volgende academiejaar. Met mijn medekandidaten wil ik vooral een leuk avontuur beleven en mooie vriendschappen opbouwen. Als concurrenten zie ik ze echt niet. Als klein meisje stond ik graag in de spotlights. En omdat ik graag poseer, droom je natuurlijk ook heel wat meer van.

Malinwa
Margo blijkt een heuse voetballiefhebster te zijn. ‘In mijn vrije tijd lukt het nog om samen met vrienden naar KV Mechelen te gaan kijken. Ik volg ze nog maar sinds kort op de voet. Nadat ik ze een keertje was gaan aanmoedigen, raakte ik meteen verkocht van de sfeer en gezelligheid. Dus ja, ik ben een echte Kakker (lacht).’

Foto: Collectie Margo Brouwers

Geef een reactie